Myriam Gordijnen en Zoon, interieur- en raamdecoratie tot totale interieurtransformatie

"Uw decoratie is onze uitdaging!"

 

Myriam Gordijnen en Zoon is dé inspiratie voor uw decoratie. Onze familiezaak biedt een totaalconcept met een sfeervolle inrichting tot in de kleinste hoekjes. Hiervoor combineren we onze eigen vakkennis met een selectie aan fijne en kwaliteitsvolle decoratiestoffen, vloer- en muurbekleding van gerenommeerde leveranciers als Arte, Casamance, Designers Guild, GB Products, JAB en Ralph Lauren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen.

 

Sfeermakers van uw interieur

 

De smaakvolle en creatieve interieur- en raamdecoratie van Myriam Gordijnen en Zoon komt recht uit eigen atelier. Zo kunnen we onze klanten op hun wenken bedienen met een ruim aanbod aan:

  • Gordijnen
  • Overgordijnen
  • Shutters
  • Optrekgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Muurbekleding

 

Uw raamdecoratie, gordijnen, zetels, kussens en stoelen vervaardigen we volledig op maat. Onze gordijnkasten, dressingkasten, verlaagde plafonds, radiatorafwerking en op maat gemaakte bedspreien maken het plaatje compleet.

 

Wij leveren nog een extra service: u kunt ook bij ons terecht voor het reinigen van uw gordijnen. We komen deze dan zelf bij u ophalen en plaatsen na reiniging.

 

Wij brengen uw decoratiedroom tot leven

 

Ons deskundig team komt met plezier en een schat aan ervaring bij u langs om de nodige opmetingen te doen. Wij geven u vakkundig advies in de stoffen en kleuren die uw interieur doen schitteren. Vervolgens nodigen wij u uit binnen te wandelen in onze showroom in Bilzen met ruim 200m² aan verfrissende interieurinspiratie. Snuister er door onze honderden stoffen met de nieuwste designs en materialen en snuif onze onevenaarbare vakkennis op.

 

Myriam Gordijnen en Zoon maakt van uw interieur een uniek pareltje! Aarzel niet contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar een interieur met een overdaad aan sfeer, klasse en gezelligheid.

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review